Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Mengenai Maggi

Maggi sebenarnya adalah produk Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan rakyat Malaysia makanan kegemaran mereka, contohnya, rempah dan mi segera. Maggi telah menerima banyak anugerah di bawah Nestle, seperti menjana Emas di dalam Putra Company Awards pada tahun 2019. Maggi sangat disukai oleh rakyat Malaysia kerana pembuatan produk makanan halal mempunyai persiapan resepi tomyam yang mudah.

Apa yang Maggi Sediakan

Maggi terkenal dengan mee segera yang berperisa seperti perisa kari dan unggas. Kami menyediakan sos, seperti cili padi dan perapan tiram, untuk menggunakan perasa atau perasa untuk memasak. Model perasa kami seperti kiub bouillon kami juga boleh menjadikan makanan memasak anda sebagai sepotong kek. Kami juga mempunyai spageti segera dan menggabungkan untuk anda membuat hidangan dengan mudah.

Resipi sedap untuk diuji Dengan MAGGI

Laman web ini menawarkan beberapa resipi yang mesti dibuat dengan mudah dengan produk Maggi. Anda boleh mencuba resipi rendang unggas kami yang mudah untuk pencinta unggas yang diciptakan dengan lezat dengan semua perasa CukupRasa. Berusaha membuat hidangan dengan pelbagai daging? Goreng daging dan brokoli kami sangat penting – pertimbangkan untuk anda sendiri menggunakan kenalan nikmat di pengasam tiram kami.

Maggi MY

Makanan Segera Bersama Maggi

Ciri perasa kami membolehkan anda menyediakan makanan dengan mudah. Contohnya, buat nasi goreng dengan cepat dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Kami juga menawarkan resipi makanan laut, termasuk resepi udang masam panas dan pedas kami dengan MAGGI Tomyum Paste. Tawarkan ahli keluarga anda makanan yang sihat dengan resipi sayuran ini, termasuk kailan makanan laut masin, yang dihasilkan enak dengan Maggi Ikan Bilis.

Gaya Seluruh Dunia Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh dunia di rumah anda sendiri dengan produk Maggi. Kita sekarang mempunyai resipi barat, termasuk daging daging dan rasa di Timur seperti ladu domba dan dada ayam kung pao. Hidangan ayam teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk mendapatkan makanan Jepun cepat dan resipi Arab seperti nasi Arab ayam, yang terbuat dari kiub bekalan Maggi.

Perkara Baru Bersama Maggi

Barangan Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga ini termasuk dalam resipi kualiti pencuci mulut di beberapa komponen dunia. Puding nasi India biasa dengan susu keseluruhan, disebut sebagai kheer, telah menyediakan mi cepat Maggi. Selain itu, persiapan kediaman juga telah berusaha membuat resipi makanan ringan seperti kentang goreng dengan barang Maggi.

https://youtu.be/RBeHEo2JINo

Tutorial dan Cadangan Dari Maggi

Trik dan petua kami ialah anda harus mengoptimumkan masakan anda untuk membantu anda memperoleh lebih banyak masa dengan orang tersayang. Maggi dapat membantu anda menemui pasangan pasta yang sesuai, menggoreng ikan dengan mahir, atau memasak dengan betul untuk menjimatkan wang, masa, dan kesihatan anda. Anda juga boleh belajar tentang merosakkan rumah anda untuk membolehkan anda mempunyai ruang penyediaan makanan yang hebat di rumah.

Memilih Maggi

Untuk penyediaan makanan yang cepat dan cekap, pilih barang Maggi sekarang. Produk kami dapat membuat banyak resipi yang komprehensif dalam kaedah yang mungkin untuk menyiapkan makanan dengan unsur-unsur yang terdapat di kawasan dapur anda. Katalog resepi tomyam kami juga dapat mendorong idea untuk membuat makanan dengan cepat jika anda tidak pasti apa yang harus anda sediakan makanan untuk sarapan, makan, atau makan.